Aloha Camp

Aloha Camp on Suomen taidekaupungissa, Mänttä-Vilppulassa kesäisin toimiva kurssi -ja retriittipaikka. Entisen Hietalan tilan vanhat hirsirakennukset ja pihapiiri ovat saaneet uuden iloisen ilmeen Aloha Campin toiminnan myötä. Luovuus, vapaus ja ilo ovat vahvasti läsnä Aloha Campin toiminnassa.

Camp info

Aloha Campin toiminta on tauolla 2022 remontin ja äitiysloman vuoksi.

Aloha Camp on tunnelmaltaan idyllisen mökkimäinen. Huvikummun tupa on yhteistä oleskelua, luentoja, workshoppeja ja joogaa varten. Villa Vadelmasta löytyy keittiö ja ruokailusali. Pihapiirin vanhat neljän hengen hirsiaitat tarjoavat tunnelmallista maalaismajoitusta. Campin musaladossa on piano ja muita soittimia yhteisiä jammailusessioita ja pieniä keikkoja varten. Rannasta löytyy sauna ja kotoisa tupa sekä Aloha Campin oma hiekkaranta Naku beach. Peseytyminen tapahtuu saunomisen yhteydessä lämmitettävällä vedellä sekä järvessä.

Aivan Campin vierestä lähtee Mäntänvuoren luontopolku, jota pitkin pääsee vierailemaan näkötornilla, vuorikirkossa ja Vuorenmajan viinituvalla. Aloha Camp sijaitsee 4 kilometrin päässä Mäntän keskustasta, jossa on ruokakauppojen lisäksi putiikkeja ja kahviloita. Voit halutessasi sisällyttää matkaasi vierailun Serlachius -taidemuseossa, jossa on esillä Suomen taiteen kultakauden mestareiden teoksia sekä kiinnostavaa nykytaidetta.