Aloha Studio

Aloha Studio on Himoksella Jämsässä sijaitseva rennon fiiliksen paikka joogalle ja luovalle itseilmaisulle. Varaa joogatunti tai luova työpaja omalle porukallesi!

Jooga

Yin

Yinjooga on hyvin hidastempoinen harjoitus, jossa jokainen saa pydähtyä oman itsensä äärelle pitkien venytysten ja syvien hengitysten kautta. Meditatiivinen yinharjoitus auttaa meitä kuulemaan selkeämmin kehon, mielen ja sydämen viestit. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogeille.

Hatha

Hathajoogassa keskitymme pääasiassa tasapainottamaan ja rauhoittamaan kehoa sekä mieltä asanoiden, hengitysharjoitusten ja kunnon loppurentoutuksen avulla. Tunnit sopivat kaiken tasoisille joogeille, olitpa sitten kokenut tai aloittelija.

Yin & Yang

Yin & Yang on yhdistelmätunti, joka sisältää sekä dynaamista että rauhallista liikettä. Tunnin päätämme aina kunnon loppurentoutuksella.

Meditative Flow
Meditative Flow -tunti pohjautuu Kaula Tantra joogan sarjaan. Meditatiivisessa ja hidastempoisessa harjoituksessa yhdistyvät hengitys, Hathajoogan kehoa avaavat ja voimistavat liikeet sekä Yinjoogan syvävenyttävät asanat. Annamme keholle aikaa liikkua jokaiseen asanaan hitaasti ja opetamme solujamme rentoutumaan. Kun löydämme rentouden tilan, voimme viipyä asanoissa pidempään. Tunnilla tehtävä sarja jakautuu kolmeen osioon: kehon lämmitys seisaaltaan tai istualtaan, savasana lähtöiset liikkeet lattialla sekä makarasana, vatsallaan tehtävät liikkeet. Harjoitus on hidas, mieltä tasapainoittava ja hermostoa vahvistava. Kaula tantra jooga opettaa intuitiivista kehon kuuntelua ja parantaa itsetuntemusta.

Tantra joogan juuret ovat perinteisessä hathajoogassa, mutta se on saanut vaikutteita useista muista joogalageista kuten mm. kundaliini-, bhakti-, karma-ja rajajoogasta. Tan tarkoittaa laajentumista ja Tra työkalua. Sana kaula tulee myös sanskritinkielestä ja tarkoittaa ryhmää. Vaikka jokainen tekeekin harjoituksen itsenäisesti, voidaan ajatella, että Kaula tantra jooga tarkoittaa henkisen kasvun työkalujen harjoittamista yhdessä ryhmän kanssa.

Lisätietoa tunneista

Tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogeille. Jos olet uusi joogan parissa, voit mainita siitä ohjaajalle ennen tuntia, jotta saat tarvittavaa opastusta. Tilaustunnit räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan.

Luovuus

Luova Flow

Luova Flow lähtee usein liikkeelle kuin itsestään, kun mieli ja keho rentoutuu. Jokainen ihminen on luova, käytämme sitä vain hyvin eri tavoin. Luovan ajattelun harjoittaminen tuo meitä lähemmäksi todellista minäämme ja tarjoaa mahdollisuuden vapaampaan itseilmaisuun.

Luovan itseilmaisun työpajoissamme jokainen pääsee herättelemään ja tutkailemaan omaa luovaa potentiaaliaan. Käytämme työkaluina mm. kirjoittamistehtäviä, liikettä, joogaa, musiikkia ja maalausta. Mitään aiempaa kokemusta mistään edellä mainitusta et tarvitse. Utelias mieli riittää!

Improvisaatio
Improvisaatio on heittäytymistä leikin ja mielikuvituksen maailmaan. Se on oiva keino hellittää kontrollista ja oppia mokailemaan luvan kanssa. Hauskojen matalankynnyksen harjoitusten kautta improvisaatio vahvistaa itseilmaisu- ja vuorovaikutustaitoja.

Aloha Studiolla järjestetään kuukausittain improvisaatio työpajoja niin ensikertalaisille kuin kokeeneemmillekin impron ystäville.

Tulevat työpajat löydät tapahtumakalenterista.

Vapaan kirjoittamisen verkkokurssi

Kirjoittajaklubin kanssa yhteistyössä toteutetulla verkkokurssilla pääset tutustumaan omaan luovuuteesi Emilia Haljalan johdolla. Kurssilla tutkitaan uteliaasti omaa kehoa, mieltä ja sydäntä luovuuden lähteinä, pysähdytään inspiraation äärelle ja koetaan luovuuden luonnollista virtaa ja iloa erilaisten harjoitusten kautta. Voit unohtaa kaikki paineet ja antautua olemaan läsnä tilassa, jossa luovuutesi saa tulla esiin juuri sellaisena kuin se haluaa.

Kurssi koostuu yhteensä 14 osiosta, jotka pääset lukemaan, katsomaan ja kuuntelemaan aina joka toinen päivä kurssin loppuun saakka. Kurssin pituus on siis yhteensä noin neljä (4) viikkoa. Voit tulla mukaan milloin haluat ja käydä sisältöjä läpi hitaamminkin tai palata niihin uudelleen kurssin jälkeen.

Kurssille mukaan pääset tästä.

Workshopit ja tapahtumat

 « ‹

› » 
maanantaitiistaikeskiviikkotorstaiperjantailauantaisunnuntai
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31