Aloha Studio

Aloha Studio on rennon fiiliksen paikka joogalle, luovalle itseilmaisulle, hyvinvoinnille sekä yhdessä olemiselle ja jakamiselle. Luova studio sijaitsee Tampereen keskustassa Erkkilänsillan kupeessa. Joogan viikkotuntien lisäksi studiolla järjestetään viikonloppuisin työpajoja, luentoja ja muita tapahtumia.

Jooga

Yin
Yinjooga on hyvin hidastempoinen harjoitus, jossa jokainen saa pydähtyä oman itsensä äärelle pitkien venytysten ja syvien hengitysten kautta. Meditatiivinen yinharjoitus auttaa meitä kuulemaan selkeämmin kehon, mielen ja sydämen viestit.
Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogeille.
Hatha
Hathajoogassa keskitymme pääasiassa tasapainottamaan ja rauhoittamaan kehoa sekä mieltä asanoiden, hengitysharjoitusten ja kunnon loppurentoutuksen avulla. Tunnit sopivat kaiken tasoisille joogeille, olitpa sitten kokenut tai aloittelija.
Vinyasa Flow
Vinyasa Flow on dynaamista joogaa, joka soveltuu jo jonkin verran aikaisemmin jooganneille. Tunti koostuu alun hengitys- ja keskittymisharjoituksista, virtaavasta
flow asanaharjoituksesta ja loppurentoutuksesta,
Savasanasta.
After work -jooga
Palauttava ja rentouttava tunti, yhdistelmä perinteistä hathaa ja rauhoittavaa yinjoogaa. Tunti koostuu meditaatiosta, hengitys -ja asanaharjoituksesta sekä kunnon loppurentoutuksesta.
Yin & Yang
Yin & Yang on yhdistelmätunti, joka sisältää sekä dynaamista että rauhallista liikettä. Tunnin päätämme aina kunnon loppurentoutuksella.
Lisätietoa tunneista
Joogatunneille tarvitset vain mukavat, joustavat vaatteet. Joogasalistamme löydät kaikki tarvittavat välineet; matot, blokit, vyöt, viltit ja bolsterit. Tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogeille. Jos olet uusi joogan parissa, voit mainita siitä ohjaajalle ennen tuntia, jotta saat tarvittavaa opastusta.

Studion ovet ovat avoinna puoli tuntia ennen tunnin alkua, sekä puoli tuntia tunnin jälkeen. Voit siis tulla hyvissä ajoin paikalle virittäytymään tunnelmaan teekupposen äärellä.

Luovuus

Luova Flow
Luova Flow lähtee usein liikkeelle kuin itsestään, kun mieli ja keho rentoutuu. Jokainen ihminen on luova, käytämme sitä vain hyvin eri tavoin. Luovan ajattelun harjoittaminen tuo meitä lähemmäksi todellista minäämme ja tarjoaa mahdollisuuden vapaampaan itseilmaisuun.

Aloha Studion luovan itseilmaisun työpajoissa jokainen pääsee herättelemään ja tutkailemaan omaa luovaa potentiaaliaan. Käytämme työkaluina mm. kirjoittamistehtäviä, liikettä, joogaa, musiikkia ja maalausta. Mitään aiempaa kokemusta mistään edellä mainitusta et tarvitse. Utelias mieli riittää!

Improvisaatio
Improvisaatio on heittäytymistä leikin ja mielikuvituksen maailmaan. Se on oiva keino hellittää kontrollista ja oppia mokailemaan luvan kanssa. Hauskojen matalankynnyksen harjoitusten kautta improvisaatio vahvistaa itseilmaisu- ja vuorovaikutustaitoja.

Aloha Studiolla järjestetään kuukausittain improvisaatio työpajoja niin ensikertalaisille kuin kokeeneemmillekin impron ystäville.

Tulevat työpajat löydät tapahtumakalenterista.

Verkkokurssi
Läsnäolosta inspiraatiota luovuuteen -verkkokurssilla pääset tutustumaan omaan luovuuteesi Emilia Haljalan johdolla. Kurssilla tutkitaan uteliaasti omaa kehoa, mieltä ja sydäntä luovuuden lähteinä, pysähdytään inspiraation äärelle ja koetaan luovuuden luonnollista virtaa ja iloa erilaisten harjoitusten kautta. Voit unohtaa kaikki paineet ja antautua olemaan läsnä tilassa, jossa luovuutesi saa tulla esiin juuri sellaisena kuin se haluaa.

Kurssi koostuu yhteensä 14 osiosta, jotka pääset lukemaan, katsomaan ja kuuntelemaan aina joka toinen päivä kurssin loppuun saakka. Kurssin pituus on siis yhteensä noin neljä (4) viikkoa. Voit tulla mukaan milloin haluat ja käydä sisältöjä läpi hitaamminkin tai palata niihin uudelleen kurssin jälkeen.

Kurssille mukaan pääset Kirjoittajaklubin sivuilta https://writersclub.fi

Workshopit ja tapahtumat

 « ‹

› » 
maanantaitiistaikeskiviikkotorstaiperjantailauantaisunnuntai
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Hinnasto

Joogatunti 15 €
5 x kortti 70€
10 x kortti 130€

Meillä käy maksuvälineenä myös ePassi sekä Smartum liikuntasetelit.

Opiskelija-alennus -10% voimassa olevalla opiskelijakortilla. Kortit ovat voimassa syyskauden 19.8.-18.12.2020. Joogakortilla voit maksaa kaikki viikko-ohjelman normaalit tunnit. Kortit ovat henkilökohtaisia.