Mielen maailma näkyviin taiteen keinoin

Oli vuoden 2017 loppupuoli, kun taide tuli elämääni aivan uudella tavalla. Olin puolimatkassa kohti uupumista – näin jälkikäteen ajateltuna. Kohtasin työelämässä sellaisia asioita, joita en osannut käsitellä positiivisuutta, suorittamista ja Yes we can -asennetta korostavassa ilmapiirissä. En ollut oppinut pysähtymään itseni äärelle, kohtaamaan vaikeita tunteita, saati uskaltanut pitää rajojani. Kuvataide oli ensiaskeleeni tälle polulle, josta on alkanut elämäni mittainen tutkimusmatka.

Aluksi maalasin tauluja voimakkaista naishahmoista ja ilmaisin niiden kautta tunteita, joita en uskaltanut itsessäni ilmentää. Valmistin koruja, jotka vahvistivat minuuttani ja naiseuttani värien ja muotojen kautta. Nykyään käytän tunteideni ja itseni ilmaisuun ja tutkimiseen mm. tanssia, kuvallista ilmaisua, kirjoittamista, musiikkia ja spontaania improvisointia.

Olen saanut taiteesta kauneutta vaikeuden keskelle, etäisyyttä henkisiin kipuihin, iloa ja onnea luovuuteni toteuttamisesta ja hyväksyntää vertaisryhmistä.

Haluan tarjota sinulle saman mahdollisuuden pysähtyä ja tutustua itseesi syvemmin. Sinulle, joka olet aloittanut oman polkusi ja itsesi tutkimisen, olitpa siinä aivan ensimetreillä tai jo pidemmällä matkalla. Tervetuloa kanssakulkijaksi.

Luovuus voimanani -valmennus on avoin kaikille

Valmennuksessa tarjoan sinulle mahdollisuuden hengähtää ja pysähtyä itsesi äärelle erilaisin ekspressiivisen taideilmaisun keinoin. Mitään ei tarvitse osata ennalta. Voit luottaa siihen, että se, mikä sinussa haluaa tulla nähdyksi tulee näkyväksi taiteessasi. Hyödynnämme itsetuntemuksen, luovuuden ja taiteellisen voiman vahvistamiseksi mm. kuvallisia, kirjallisia ja tanssillisia harjoituksia, opimme läsnäoloa sekä olemme läsnä toisillemme luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Valmennus ei sisällä tekniikkaopetusta eikä se edellytä aiempaa kokemusta taiteista. Avoin mieli ja kiinnostus kokeilla uutta riittävät osallistumiseen.

Aika: Tiistaisin 1.9.2020 – 29.9.2020 klo 17.30-19.30. (yht. 5 kertaa)
Paikka: Aloha Studio, Erkkilänkatu 9, 33100 Tampere
Hinta: 150e/135*e (alennusryhmät*: työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, vanhempainvapaalla). Hinta sisältää opetuksen 5x2h, työskentelymateriaalit opetuskerran aikana, tilavuokran ja alv. 24%.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu valmennukseen maanantaihin 17.8.2020 mennessä lähettämällä nimesi ja kotiosoitteesi (laskutusta varten) sekä mahdollinen alennusoikeuteen liittyvä tietosi sähköpostilla osoitteeseen: lusikallinenluovuutta@gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova.

Kuka minä olen?

Olen Annina Kipponen, luovuus- ja hyvinvointivalmentaja. Minulla on reilun 20 vuoden kokemus erilaisista taide-, kulttuuri- ja liikuntaharrastuksista aina viulun soittamisesta tanssiin, kuvataiteeseen ja luoviin menetelmiin. Olen loputtoman kiinnostunut tutustumaan ihmisyyteen sekä sen voimaan, haavoittuvuuteen, herkkyteen ja kauneuteen. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja opettaja. Valmennus-, ohjaus- ja koulutustyötä olen tehnyt uraohjauksen, koulutukseen hakeutumisen sekä osaamisen ja koulutuksen kehittämisen parissa.

Tule vaihtamaan kuulumisia kanssani Instagramiin ja Facebookiin tililleni Lusikallinen luovuutta. Tutustutaan toisiimme lisää Luovuus voimanani -valmennuksessa syyskuussa.

Annina, Lusikallinen Luovuutta