Tapahtumat > 2020 > marraskuu > Kehärummunrakennus 13.-15.11.

Tietoja tästä tapahtumasta:

Created by Aloha Studio

Kehärumpu on tunnelmanluoja, jonka meditatiivinen ääni rentouttaa kehoa ja mieltä. Tervetuloa herättämään henkiin ikioma rumpu! Jokainen rakentaa kurssilla rummun omista lähtökohdistaan: Soittimeksi tai tunnelmanluojaksi loitsuihin ja tarinan kerrontaan, välineeksi meditaatioon, ennustuksiin, hoitotyöhön tai vaikkapa koriste-esineeksi.

Kaikupohja taivutetaan koivuvanerista ja nahaksi pingotetaan poronnahka. Kukin pintakäsittelee ja kuvioi rummun mieleisekseen sekä valmistaa rummulle kapulan. Puuosien käsittelyyn ja nahan värjäykseen käytämme luonnonvärejä kuten kahvia, punajuurta, mustikkaa tai kurkumaa ja nahan kuvioinnin teemme hennalla.
Rummun koko on n. 45cmx55 cm

Aikataulu:

Pe 13.11.2020 klo 18.00- 21.00
Rummun kaikupohjan liotus, taivutus ja liimaus.

La 14.11.2020 klo 10.00 – 17. 00
Kaikupohjan veisto ja pintakäsittely. Rumpunahan leikkaus, liotus, värjäys ja kiinnitys.

Su 15.11.2020 klo 10.00 -16.00
Rummun viimeistely ja rumpunahan kuviointi. Rumpukapulan valmistus.

Kurssimaksu 250€/hlö sisältäen materiaalit, opetuksen, kahvin ja teen. Jokainen tuo itse 40 puista pyykkipoikaa puristimiksi, veistopuukon, sakset sekä kepin tai poronsarven rumpukapulaa varten. Kaikki muut materiaalit ja välineet sisältyvät kurssimaksuun.

Ilmoittaudu mukaan 25.10. 2020 mennessä Alohan varauskalenterin kautta.

Ilmoittautumisen jälkeen toimitamme laskun kurssimaksusta. Rumputarvikkeiden materiaalitilaus tehdään 2.11.2020 kurssimaksun maksaneille. Kurssin minimi osallistujamäärä on 5 ilmoittautunutta ja maksimi osallistujamäärä 10 ilmoittautunutta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Kurssin opettajana toimii Hannele Ala-Keskinen
(FM Taidekasvattaja, Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, Ammatillinen opettaja, Artenomi)

Mahdolliset tiedustelut kurssin opettajalta sähköpostitse hannele.ala-keskinen@outlook.com.