Tapahtumat > 1970 > toukokuu > Luovuus Voimanani -valmennus

Tietoja tästä tapahtumasta:

Created by Aloha Studio

Aloha Studio Tampere

Oletko haaveillut luovuudesta, rohkeudesta ja vapaudesta ilmaista itseäsi? Tiedätkö, millainen taiteilija sisälläsi elää? Tule rohkeasti mukaan tutustumaan luovaan voimaasi turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä!
Valmennuksessa hyödynnämme ekspressiivistä taideilmaisua, joka herättää osallistujan luovaa, taiteellista voimaa sekä lisää itsetuntemusta. Käytämme hyödyksi mm. tanssia ja liikettä sekä kuvallista ja sanallista ilmaisua. Opimme läsnäoloa, itseilmaisua, heittäytymistä ja itseen tutustumista luottamuksellisessa ilmapiirissä. Valmennus ei edellytä aiempaa kokemusta taiteista eikä se sisällä tekniikkaopetusta. Avoin mieli ja kiinnostus kokeilla uutta riittävät osallistumiseen.

Aika: Tiistaisin 1.9.2020 – 29.9.2020 klo 17.30-19.30. (yht. 5 kertaa)
Paikka: Aloha Studio, Erkkilänkatu 9, 33100 Tampere
Hinta: 150e/135*e (alennusryhmät*: työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, vanhempainvapaalla). Hinta sisältää opetuksen 5x2h, työskentelymateriaalit opetuskerran aikana, tilavuokran ja alv. 24%.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu valmennukseen maanantaihin 17.8.2020 mennessä lähettämällä nimesi ja kotiosoitteesi (laskutusta varten) sekä mahdollinen alennusoikeuteen liittyvä tietosi sähköpostilla osoitteeseen: lusikallinenluovuutta@gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova.

Tarpeen vaatiessa taiteilemme ja herätämme luovuutta verkon välityksellä.
Luovuuden iloa ja yhteisiä hetkiä odottaen <3 Annina, Lusikallinen luovuutta