Vuodenvaihde on ollut isojen muutosten ja merkittävien tapahtumien aikaa. Studiolla pidettiin vielä viimeinen tapahtuma Yhtymäkohtia -näyttelyn merkeissä, täytin 30-vuotta ja luovuin Erkkilänkadun tilasta. Studion tavarat on nyt saatu pakattua varastoon odottelemaan kesää. Studiosta luopumisen myötä Aloha palaakin alkuperäiseen luovuuden kehtoonsa Aloha Campille Mänttään, johon aiomme tulevaisuudessa panostaa enemmän.

Haluan koko sydämestäni kiittää kaikkia studion asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta puolestatoista vuodesta. Lyhyessä ajassa ehti tapahtua paljon: viikottaisia joogahetkiä, inspiroivia työpajoja, musiikkia, laulua, taidetta ja tanssia. Kiitos ja kohdatkaamme jälleen! 🌺

Tammikuun aion lomailla ja haudutella uusia ideoita, joita on jo noussut mieleen aika mukavasti.
Suunnitteilla on verkkoon tulevaa materiaalia mutta myös yhteisiä joogahetkiä, kunhan vaan rajoitukset hellittävät. Räätälöityjä joogatunteja ja työpajoja on tarjolla tilauksesta niin pienille kuin isoillekin ryhmille, vaikkapa yritysten tyky-päivään tai ystävien illanistujaisiin. Toimin liikkuvana studiona Pirkanmaalla sekä Himoksella Jämsässä. Opiskelen parhaillaan luovuusvalmentajaksi, joka kattaa sekä ammattitaiteilijoiden valmentamisen että yksilöiden ja yritysten ohjaamisen. Aloitan maaliskuussa edulliset harjoitusvalmennukset, joten jos kaipaat apua luovan työn haasteisiin, ota ihmeessä yhteyttä!

Terveyttä ja iloa kaikille vuoteen 2021! ♥️

Rakkaudella,
Emilia